Formules

FORMULES :

-Wim Leys live-on-tape: 1 x 40 min
-Lens & Leys live-on-tape: 2 x 45 min
-De Nederpopband mét Wim Leys: 60/75 min

WIM LEYS LIVE ON TAPE: Wim Leys staat garant voor een swingende combinatie van Nederlandstalige meezingers én Vlaamse rock'n roll. Waar hij ook komt, zorgt hij voor een spetterend feestje waarin het publiek een actieve rol speelt en kan meezingen en dansen: 0% schlagers, 100% ambiance is het motto.
Er kan meegezongen worden met liedjes als 'Een beetje verliefd' en 'Ik hou van U'. Combineer dat met een twistmedley, een boogie woogie, een huckle buck en een portie rock'n roll (Kom van dat dak af, Shout Shout,...) en je hebt meteen ook een volle dansvloer!

DE NEDERPOPBAND: Klaar voor een reis doorheen '60 jaar' Nederlandstalige popmuziek in 60 of 90 minuten? Dan ben je bij De Nederpopband aan het juiste adres! Van de gouwe ouwe klassiekers tot de recentste hits uit Vlaanderen én Nederland, ze passeren werkelijk allemaal de revue. Met Wim Leys als frontman weet De Nederpopband werkelijk iedereen aan het dansen en zingen te krijgen. Boek de Nederpopband vandaag nog en laat je verrassen door de leukste Nederlandstalige medleys!

LENS & LEYS: Dat zijn Matthias Lens & Wim Leys die in 2023 als vrolijk duo Vlaanderen gaan doorkruisen met een gloednieuwe en unieke retro show vol dansbare muziek uit de jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80 en afgewisseld met populaire Nederlandstalige meezingers.
Een échte aanrader voor namiddagshows want ze brengen telkens een set van 2 x 40 minuten.

Exclusief: 6% btw, SABAM en geluidsinstallatie.
Inclusief: Inprikset + technieker voor front- en inear mix.

Op elk (privé) feestje, evenement of bedrijfsfeest zorgt Wim Leys voor de nodige sfeer & ambiance! Voor boekingen, tarieven, beschikbare data en alle andere vragen bel je naar 0475 78 63 98 of mail je naar info@vdmprodukties.be of vul je onderstaande contactpagina in!

Contact opnemen