Formules & Tarieven

FORMULES & TARIEVEN :

-Wim Leys live on tape 40 min: 1.150,-
-Wim Leys mét pianist 80 min: 1.575,-
-Lens & Leys live on tape ma-don: 1.875,-
-Lens & Leys live on tape vrij-zon: 2.025,-
-De Nederpopband 60/75 min: 2.950,-

DE NEDERPOPBAND: Klaar voor een reis doorheen 60 jaar Nederlandstalige popmuziek? Dan ben je bij De Nederpopband aan het juiste adres! Van de gouwe ouwe klassiekers tot de recentste hits uit Vlaanderen én Nederland, ze passeren werkelijk allemaal de revue. Met Wim Leys als frontman weet De Nederpopband werkelijk iedereen aan het dansen en zingen te krijgen. Boek de Nederpopband vandaag nog en laat je verrassen door de leukste Nederlandstalige medleys!

LENS & LEYS: Dat zijn Matthias Lens & Wim Leys die in 2023 als vrolijk duo Vlaanderen gaan doorkruisen met een gloednieuwe en unieke retro show vol dansbare muziek uit de jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80 en afgewisseld met populaire Nederlandstalige meezingers.
Een échte aanrader voor namiddagshows tijdens weekdagen want ze brengen telkens een set van 2 x 40 minuten. In de weekends zijn ze te boeken voor een dynamische feestset van 1 x 50 minuten.

Exclusief: 6% btw, SABAM en geluidsinstallatie.
Inclusief: Inprikset + technieker voor front- en inear mix.

Op elk (privé) feestje, evenement of bedrijfsfeest zorgt Wim Leys voor de nodige sfeer & ambiance! Voor boekingen, tarieven, beschikbare data en alle andere vragen bel je naar +32 460 95 69 69 of mail je naar booking@houseofentertainment.be of vul je onderstaande contactpagina in!

Contact opnemen