Home

Wim Leys

Wim Leys zorgt solo of met met zijn muzikanten voor sfeer en ambiance op alle mogelijke feesten, fuiven, dorpsdagen en bedrijfsfeesten. Wim Leys staat garant voor een swingende combinatie van Nederlandstalige meezingers én Vlaamse rock'n roll. Waar hij ook komt, zorgt hij voor een spetterend feestje waarin het publiek een actieve rol speelt en kan meezingen en dansen: 0% schlagers, 100% ambiance is het motto.

Er kan meegezongen worden met liedjes als 'Een beetje verliefd' en 'Ik hou van U'. Combineer dat met een twistmedley, een boogie woogie, een huckle buck en een portie rock'n roll (Kom van dat dak af, Shout Shout,...) en je hebt meteen ook een volle dansvloer.

Wim Leys treedt live-on-tape op maar ook met zijn 4-koppige liveband: De Nederpopband!
Met zijn muzikanten Steven Jacobs, Steven Dielkens, Stijn Possemiers en David Piedfort brengen ze een swingende live set vol gekende Nederlandstalige popsongs voor jong en oud . Wim kan ook als gast bij een orkest of harmonie geboekt worden of voor privéfeesten.

Wim Leys op jouw evenement of privé feest?
Ga even naar onze link Wim Leys info en kies een formule voor ieders budget.

Ondersteboven

Incredible

De zomer is in het land en dus lanceren we bij deze tropische temperaturen de nieuwe single van Wim Leys!

De song kwam tot stand door Sabien Tiels & Joes Brands en dat zorgt meteen voor een bijzondere sound die we niet meteen gewoon zijn van Wim Leys.

Zomerse dansbare muziek overgoten met zuiderse trompetten én daarbovenop een aanstekelijk refrein!

‘Oe la la la’ blijft in je hoofd hangen vanaf de eerste keer dat je het refrein hoort en de song kreeg de titel ‘Ondersteboven’!

Binnenkort verschijnt ook de bijhorende videoclip en die is opgenomen op een wel heel bijzondere locatie in Nederland maar daarover later meer.

Maar vanaf nu is de single te downloaden en te streamen via alle digitale platformen.

Tekst, Muziek & Arrangement : Sabien Tiels, Joes Brands & Marc Cortens
Productie: Joes Brands en Marc Cortens
Label: L&T Records

Nieuwe single

Nieuw album

Album Beste van Wim Leys

Verkrijgbaar in de winkel, via iTunes en via reuzekeuze.be of bol.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, vul uw e-mail adres in om de nieuwsbrief te ontvangen.